Post by tighhotpdarelar on Feb 23, 2022 13:43:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pontot kódol ▞▞▞
▞▞▞ Cinema 14: Thrilling Mystery 2022 version ▞▞▞
Igazából 4,5-re értékelném, mert nem tetszik a narráció. Rengeteg horror rpg játékkal és point&click horror játékkal játszottam, és ez az egyetlen alkalom, amikor nem érzem a narrációt. De eddig remek a játékmenet. Jó móka, és vannak ugrásszerű ijesztgetések. Még nem fejeztem be a játékot, így még mindig nem tudom értékelni a történet alapján. Igen, vannak hirdetések, de ez engem nem igazán zavar.
Nagyon ijesztő
Ez a játék nagyszerű, de nagyon nehéz dolgokat találni a sötétben, és a zseblámpa nagyon gyorsan lemerül, nagyon ijesztő, és imádtam, csak így tovább!
Ez volt az egyetlen horror/rejtélyes játék, ami valaha lenyűgözött. A mélyreható tudás, az ésszerű minijátékok és a többféle út segítségével világosan láthatja, mennyi erőfeszítést fektet a fejlesztő a játékba. Remek munkát végzel, és nagyon köszönöm az órákig tartó szórakozást! <3
A játék folyamatosan összeomlik, amikor a 12. fejezetben szereplő ellenőrzőpontról próbálok elindulni Inkább a moziból kellett indulnom.
Remek játék, de nem tudtam átadni az 5. fejezet kombinációs zárolását, már betettem a megfelelő kódot, és megnéztem a youtube-ot, hogy megbizonyosodjak arról, hogy ugyanaz a kód, de nem akarja feloldani, kérem segítsen
Cinema 14: Thrilling Mystery Dobrodružné rvss
Szórakoztató játék sok ugrásszerű ijesztgetéssel 5-ből 5-öt adok rá, mert miért ne ez egy nagyon jó játék, olyan, mint szép és lédús, nagyon szórakoztató, olyan, mint egy koppintásos játék, ahol megkopogtatod a dolgokat, és igen, de elakadtam egyrészt, és nem jöttem rá, hogyan éljek át rajta, szóval azt hiszem egy hiba, hogy őszinte legyek, nem feltétlenül tudom, de bármi legyen is a játék
Nagyon szeretem ezt a játékot! Kérlek, készíts még többet
Imádom az intenzitást, a vezérlők kissé furcsák lehetnek a qt eseményeknél, de ez meglehetősen ritka.
Ó jó munka
A grafika gyönyörű..Imádom
Túl sok hiba. Elakadtam a 2. fejezet végén, amikor a hirdetések betöltődnek.
Szerkesztés az előző értékelésből Köszönöm a választ! Küldtem e-mailt a játék közbeni lefagyással kapcsolatban. xD Szerkesztés: Újra elküldtem az e-mailt hahah.
Tetszett a jumpscare
Ez a játék csodálatos!! Igazán szeretem!!
Tetszik! A 2. fejezet kihívást jelent, nincs semmi tipp, egyedül vagy!
Túl félek a folytatáshoz
Időpazarlás
Kihívó, szórakoztató és magával ragadó játék. Ne felejtsen el játszani a fejhallgatóval.
Bob's World - Jungle Adventure Aventură vepp
Jó játék. Szép történet. Vannak hirdetések, amikor egy fejezet véget ér, nem úgy, mint néhány említett megjegyzés. A játékot viszont megvettem. Az ehhez hasonló játékok a Google Playen több támogatást érdemelnek.
Cinema 14: Thrilling Mystery Nuotykių eoce
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
A hirdetések végül az alkalmazáson kívülről a Chrome-ra küldtek, és amikor visszaküldtem, az alkalmazás leállt. Amikor újraindítottam és megnyomtam a start gombot, az ellenőrzőpont helyett a fejezet kérdőjénél kötöttem ki.
az a legjobb ebben a játékban, hogy ír!! titokzatos, ami felkelti az érdeklődésedet és arra, hogy többre vágyj!! teljesen ajánlom!!
A játék kiváló, nagyon jó, nagyon jó a sztorija, de tehetsz egy olyan frissítést, amiben brazil portugál lenne jó, mert a barátaim nem tudnak angolul és játszani akartak a játékkal.
Csodálatos horror és rejtélyes játék. Bár van néhány hirdetés a fejezet befejezése után, ez megrémített, hogy lesznek hirdetések. Az akció és az animáció nagyon jó. A babák az egyik félelmem, ezért nagyszerű, hogy babákat adtak ebbe a játékba. Néha hibák történnek, és újra kell indítani a játékot. Még mindig a 3. vagy 4. fejezetnél tartok, így még nem sokat fedeztem fel ezt a játékot. Be fogom fejezni, amikor csak tudom, és hagyok egy frissítést az értékeléseimből. Köszönöm.
Több a reklám, mint a játékmenet, és a démonnal kapcsolatos dolog szívás, mert túl nehéz megszabadulni attól, hogy olyan, mintha szándékosan csinálnák, ezért szponzoráljuk a fájó seggét
Hol vannak a többi fejezet? Miért nincs új frissítés?
Jó játék... potenciállal
Ez egy igazán nagyszerű játék. mindent szerettem benne. De... van egy probléma: nagyon összeomlik. Amikor a talizmánnal visszamegyek a moziba, összeomlik. Sokszor megtörténik. Nem hiszem, hogy a telefonommal lenne probléma (2 GB ram és elég új, ráadásul közepes minőségben játszom). Kérlek javítsd ki, néha nagyon irritál...
Remek játék, de a 2. fejezetben kezd összeomlani
Tetszik.. Tetszik a grafika meg a többi..
Majdnem feladom ezt a játékot, mindig ugyanaz a vége, pedig mindent másképp csináltam. Lehet, hogy ez egy bug idk, de én abszolút utálom. Igen, persze mindent szerettem, amit a játékkal kapcsolatban csináltál, de nagyon utálom az összes hibát. Lefokoztam egy másik csillagot. Remélem kijavíthatók a hibák.
Cinema 14: Thrilling Mystery Abenteuer yub
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
Tudd, hogyan szerezd meg a karmát
Szia, új vagyok, nagyon szeretem ezt a játékot a 3. fejezetnél, és van egy problémám, nem találom a csavarhúzó felét, amikor megkaptam a fogót, tudtam, hogy mit kell csinálnom vele, de úgy tűnik tho a csavarhúzó része eltűnt idk mi történt Szerkesztés: Nem a másik fele eltűnt, amikor megkaptam a csavarhúzó fogantyúját
Az egyik legrosszabb játék. Íme, miért. Ismétlődő, mint amit el sem tudsz képzelni, újra és újra meg kell csinálnod ugyanazt a dolgot a sötét szobákban egy zseblámpával, ami rendkívül bosszantó. A történet szövevényes és elgondolkodtató, a párbeszéd örökké tart, a lány pedig folyton azt hajtogatja, hogy "talán van valami mögötte..." úgh!! Próbáltam folytatni a játékot, de feladtam, mivel ez annyira unalmas és unalmas. Az ugrásos félelmek nagyon jók.
elég vizuális és szórakoztató. A horror perspektívája elég tisztességes, de a bgm kiváló.
Ez egy nagyon szórakoztató játék. A művészet és a zene/hangok csodálatosak, de KÉRJÜK, segítsenek az 5. fejezetben található zárolásban. Annyi mindent kipróbáltam...Tudom, hogy meg kell számolnom a pontokat a formákon és a nyomokon, de nem működik, különben valamit rosszul csinálok. S E N D H E L P . És legyen szép napod
Csodálatos játék!
malajziai vagy?
A játék már az elején összeomlott. A kukába helyezett játék nem telepíthető
Szeretem ezt a játékot. A művészet és a történet csodálatos. Az egyetlen probléma az volt, amikor megpróbáltam visszatérni az ellenőrzőpontomhoz, a képernyő gyakran csak fekete maradt, vagy egyenesen kizökkentett a játékból. Nem tudom, hogy csak a telefonommal van-e a baj, vagy valójában a játék miatt. Ezen kívül egész jó. Ajánlom másoknak is EDIT: Oké, most már működik. Köszönöm a segítséget. Elnézést a késői válaszért, mást csináltam.
a horror hatás nagyon valós, a grafika és a történet jó enuf. Maga a játék arra készteti a ppl-t, hogy folytassa a játékot. Nagyon szeretem a horror ghost játékot, de befejezem a legújabb fejezetet, remélem lesz még egy szabadulós játék, ami nem szellemhez kapcsolódó téma ugyanattól az alkotótól.
Nagyon tetszik a játék, nagyon érdekes a történet!!
remek játék, de elakadtam a 2. fejezetnél -_-