Post by tighhotpdarelar on Feb 23, 2022 13:49:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول واقعی رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
بازی مدام خراب می شود. من یک تحویل برای یکی از ارتقاهایم دریافت کردم و یکی که جعبه را باز می کند یخ می زند بنابراین نمی توانم روی چیزی ضربه بزنم. با این حال هنوز می توانم موسیقی را بشنوم. من سعی کردم راه اندازی مجدد و حذف نصب کنم
Cooking Diary® Masak masakan Simulasi ter
گرافیک عالی است، داستان جالب است. درست مانند Cooking Dash برای همه شما طرفداران Diner Dash در آنجا بازی می کند. اینجاست که چیزهای خوب متوقف می شوند. کنترل ها، به خصوص برای دستگاه نوشیدنی بسیار حساس هستند. گاهی اوقات دیدن آنچه می خواهید به دست آورید دشوار است. بدترین قسمت؟ هزینه ارتقاء الماس است. درست است، پول واقعی! مطمئناً، میتوانید آنها را بهصورت رایگان از بازی دریافت کنید، اما آنقدر کم هستند که برای پیشرفت مؤثر بازیتان، در واقع باید جواهرات را خریداری کنید. نه تنها این، بلکه بهترین ارتقاء برای تصمیم گیری و فضای داخلی نیز هزینه الماس دارد. چگونه این عادلانه یا درست است؟ من دو ستاره را تنها به این دلیل ترک می کنم که واقعاً یک بازی رایگان نیست.
این یکی از معدود بازی هایی است که احساس می کنم امکان بازی رایگان وجود دارد. البته هزاران گزینه پولی وجود دارد، اما اگر کمی صبور باشید، بهاندازه کافی آسان است که جواهرات را برای ارتقاء کاملاً رایگان دریافت کنید. و سطوح به طور منطقی چالش برانگیز هستند، اما خسته کننده نیستند. این روزها به ندرت پیدا می شود، بنابراین خوشحالم که این بازی تعادلی پیدا کرده است. Tbh این باعث می شود که من هر از گاهی تمایل به خرید یک چیز اضافی داشته باشم. من هرگز این احساس را ندارم که سازندگان به بازیکنان رایگان خود اهمیت نمی دهند.
بازی خوبیه ولی یکم سخته
چیز جالبه ولی یه کمی کمو کاستی داره
ای کاش می توانستیم از شر سطوح فوق العاده سخت خلاص شویم. باید از تقویت کننده ها و تعداد زیادی از آنها استفاده کرد. من آن را بدون آن سطوح دوست داشتم
بازی سرگرمکنندهای است، من دوست ندارم که چقدر سخت است به دست آوردن جواهراتی که برای ارتقای فروشگاههایی که در آنها نیاز دارید، مانند همبرگر یا کیکفروشی، سخت است. همچنین هر چه سطح من بالاتر باشد، بازی من بسیار عقب مانده است.
Cooking Diary® Juego de Cocina Simulación xlw
من تقریبا دو سال پیش بازی را شروع کردم. و زمانی که کووید شروع شد، راه بسیار خوبی برای گذراندن زمان و گپ زدن با انجمن من بود. از رقابت دوستانه لذت می برم. همه ما دلایل خاص خود را برای بازی کردن داریم.
من این بازی را واقعاً سرگرم کننده دوست دارم، اما چیزی که دوست ندارم این است که چگونه باید برای بسیاری از چیزهای جالب پول بپردازید.
خیلی عالیه فقط الماس کم میده درکل عالیه
من فقط می خواهم از شما تشکر کنم که این بازی را مقرون به صرفه و سرگرم کننده نگه دارید! من عاشق این هستم که مسیر طلایی فقط 5 دلار برای ماه است و ارزش هر پنی را دارد. تحویل فوری به تنهایی ارزش آن را دارد. همه الماس ها و همه چیز فقط پاداش هستند. همچنین دوست دارم که قیمت کامیون مواد غذایی پس از چند روز به 5 دلار کاهش یابد. بین این دو چیز، تا زمانی که هوشمندانه بازی کنید، هرگز نباید نگران الماس یا افزایش قیمت باشید. عشق عشق عاشق این بازی!!
نصب نمیشه☹️ ول از عکساش معلومه بازی قشنگیه🙂👌🏻
عشق، عشق، عاشق بازی... ای کاش ادامه یک سطح بعد از شکست سخت تر بود (20 یاقوت خیلی زیاد است)، زیرا من به طور تصادفی این کار را در موارد متعدد انجام داده ام. بو... من از هدر دادن یاقوت های گرانبها متنفرم
مفت نمی ارزه
این بازی فوق العاده است زیرا چالش برانگیز است، اما خیلی سخت نیست. بازیهای دیگر تا زمانی که به نقطه خاصی نرسید سرگرمکننده هستند، پس از آن غیرممکن است که بدون خرج کردن پول، سطوح را شکست دهید. این بازی اینطوری نیست از شما برای ساخت بازی ای که من را علاقه مند می کند، سپاسگزارم.
Cooking Diary® Restaurant Game Simulare kgq
Endless Fables 3: Dark Moor Sarguzasht ylw
چطور است که من برای یک ویژگی به روز رسانی پول خرج کردم و شما بچه ها این ویژگی را حذف می کنید؟ حیوان خانگی من و تحویل فوری کجاست؟ کسی دیگری این را تجربه کرده است؟ پاورقی عوضش کردند!
بازی سرگرم کننده است، اما بسیاری از موارد بدون دستورالعمل های واضح، مانند نصب تزئینات، اضافه کردن کمک کننده ها، و کلمات مشتریان خیلی سریع خاموش می شود، بنابراین نمی توانید آنچه را که آنها می گویند و غیره را بخوانید...
این یک بازی زیبا است. من سفارشی سازی و گیم پلی را دوست دارم. با این حال، از زمان بهروزرسانی، هیچ یک از پاور آپهای رایگان (تبلیغات تماشا) یا یاقوتها اصلاً کار نمیکنند. من توان پرداخت پول در بازی را ندارم بنابراین در حالت سکون هستم. این بسیار خسته کننده است زیرا یکی از بازی های مورد علاقه من است.
علیه
من عاشق این بازی هستم اما با بازیکنان دیگر موافقم که چقدر جواهرات ذخیره می کنید در نهایت باید از پول واقعی برای خرید جواهرات بیشتر استفاده کنید وگرنه نمی توانید از مراحل عبور کنید.
بازی سرگرم کننده.. دانلود شده برای بازی با دخترم. متأسفانه، مانند بسیاری از بازی های موجود در بازار، به منظور پیشرفت ... به سرعت تبدیل به یک بازی پرداختی می شود.
بازی را دوست دارم، اما نیمی از مواقع ویدیوها برای به دست آوردن چیزهای اضافی مورد نیاز شما پخش نمی شوند.
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلی برنامه ی خوبیه حتماً حتماً حتماً نصب کنید
بازی خیلی عالیه ولی خیلی باید منتظر بمونی تا بتونی الماس جمع کنی
خیلی بازی خوبی است
اقا خیلی حجم داره باید کل بازیا که هیچ کل سیستمو پاک کنم
چن بار دانلود کردم نصب نمیشه کسی میدونه چرا؟
این بازی قبلاً برای بازی بسیار جذاب بود، اما اکنون فقط یک بازی دیگر برای برنده شدن است. شما حتی نمی توانید بدون پرداخت پول واقعی، زندگی اضافی به دست آورید یا سرعت دریافت اقلام رستوران را افزایش دهید، زیرا به نظر می رسد هرگز یاقوت کافی ندارید. من نمیخواهم آن را حذف کنم زیرا از تیم خودم و چالشهای ویژه لذت میبرم. اما، اگر چیزی تغییر نکند، بسیاری از مردم دیگر آن را بازی نخواهند کرد.
باید هدفی برای ارز شهرهای گذشته وجود داشته باشد. زمانی که «چرخ ثروت (متوسط)» را میچرخانید، به واحد پول شهری رای میدهم که در آن هستید. داشتن منبعی که نمیتوانید از آن استفاده کنید، اما همچنان میتوانید کسب درآمد کنید، بسیار آزاردهنده است.
چرا نصب نمیشه
دانلود نمی شن
خیلی خوبه 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼
این گیم پلی را کاملاً دوست دارم، اما پیشرفت بدون خرج کردن $$$$$ غیرممکن است. مراقب باشید... تله پول است.
Cooking Diary® Restaurant Game Mô phỏng vjdw
🤑🤑🤑🤑🤑😘🥰😍🤩🤑🤑😜🤪😝
فیلم برای خرید چیز خراب است!! آنها بارگیری نمی شوند و من به اندازه کافی بلیط آبی برای خرید تک تک آنها ندارم. لطفا اصلاح کنید! متشکرم.
نتم قویه ولی ب زور ی در صد می زنه😬😬😬
بازی عالی. مجبور شدم برگردم و یک ستاره بهش بدم. با تمام بهروزرسانیها، نیاز به خرید واقعی یاقوتها برای حرکت به جلو، کمتر گزینهای به نظر میرسد و بیشتر شبیه کاری است که مجبور به انجام آن هستید. با پرداخت های لازم و تبلیغات مسخره می شود. مطلقاً متعادل نیست، بنابراین هر رستورانی میتواند بدون خرید برنامه شکست بخورد. کار به جایی رسیده است که شما تبدیل به یکی از آن برنامه های بد با یک بازی سرگرم کننده می شوید، اما دستی به کیف پول من می رود.
تنها چیزی که این بازی به آن کمک می کند ناامیدی است. ناگفته نماند که تقریباً هر بار که یک برگه فرعی را باز می کنید یا آن را می بندید برای خرید چیزی سؤال می کنند. بدون شوخی وارد سیستم شدم و 5 پاپ آپ پشت سر هم دریافت کردم. پشت سر هم از من میخواهد این یا آن را بخرم بلهبلهبله. همچنین تا حد زیادی توصیه های بازیکنان را برای به روز رسانی های مفید نادیده می گیرند و در عوض قسمت های کاملاً کاربردی بازی را شکسته یا وقت خود را برای تغییر ظاهر مشتری تلف می کنند. به جای پرداختن به مسائل آشکار
عاشق این بازی! بسیار اعتیاد آور! مراقب هزینه های خود باشید! چت کنید و با هم تیمی های خود دوست شوید! باعث می شود هر تعطیلات واقعی به نظر برسد! توصیه شده
بازی خوبیه ولی به سختی میشه الماس آورد