(Android/iOS) Parkour Race - FreeRun Game apgaudinėja neribotus išteklius
Feb 23, 2022 13:58:35 GMT -5
Post by tighhotpdarelar on Feb 23, 2022 13:58:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotus išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
Labai geras žaidimas, puikus gameplay.only problema yra, ADDS, visur, po kiekvieno lygio. Taip pat trūksta vėliavų, odų ir įvyniojimų.
Atrodo, kad šis žaidimas būtų smagus. Bet tai ne. Garso trūkumas ir kūrėjo tingumas yra beprotiškas. Žaidimas tiesiogine prasme yra tiesiog tempiamas į kairę ir į dešinę, o bet kokia pramoga, kurią galite patirti šokinėdami ir bėgiodami siena, visiškai išsenka, nes viskas vyksta automatiškai. Negalite daryti jokių gudrybių ir nėra intuityvių valdiklių, nes vieninteliai valdikliai yra piršto laikymas. Skelbimų kiekis yra stulbinantis, ir tai yra blogiau nei „Voodoo“. Neverskite to.
per daug skelbimų, bet dar blogiau yra tai, kad kai kurie skelbimai neleidžia jų palikti
Jo puiku, bet jos pagrindinė. Jei perskaitysite kitus atsiliepimus ir sukursite kelių žaidėjų režimą arba vietinio LAN wifi režimą, jis tikrai pasklis po visą pasaulį, užtikrinu, kad
Vienintelė priežastis, kodėl skiriu šiam žaidimui 5 žvaigždutes, yra todėl, kad man patinka jį žaisti ▶️. Bet vienintelis dalykas, kurio noriu, yra tai, kad vietoj automatinio žaidimo aš norėčiau įveikti kliūtis save. Ir aš taip pat noriu žaisti su juo internete žaidėjai Ačiū
Šis žaidimas yra nuostabus, bet ar yra kokių nors žemėlapių, kuriuos galėtume žaisti, tada labai juo mėgaukitės ir pridėkite daugiau vartymo ir personažų takelių bei pridėkite kelių žaidėjų režimą, kad galėtume žaisti ir linksmintis su juo, aš turiu tai pasakyti, nes jis darosi nuobodus ir nuobodus ir ar galite patobulinti grafiką, kad žmonės galėtų mėgautis ir smagiau praleisti laiką, ir daugelis tai atsisiųstų, turiu pasakyti, kad tai gana įdomus žaidimas, tik prašau, kad šis žaidimas būtų populiaresnis, tai yra nuostabi programa ir PERSKAITYKITE AČIŪ LABAI MAN MYLIU ŠIS ŽAIDIMAS
Parkour Race - FreeRun Game Sports sxmf
Tai iš tikrųjų yra gerai. Bet aš manau, kad jūs jau nustatėte žaidimą, kas laimės, o kada laimėsime mes. Dabar kiek nuobodu. Aš kritau daugiau nei 10 kartų, o priešais mane esantys bėgikai taip pat nuolat krenta. Jie atrodo kaip įstrigę. Ir manau, kad tai nėra tikras žaidėjas. Žaidžiu šį žaidimą be „Wi-Fi“, jis vis dar veikia ir pastaruoju metu nėra jokių skelbimų. Nesvarbu. Žinau, kad šis žaidimas vaikams yra toks lengvas, kad juos galima apgauti ir mažiau varginantis.
Pats geriausias visų laikų žaidimas, išskyrus kai kurias šio žaidimo klaidas. Įdiegiau žaidimą ir žaidžiau, bet po kelių minučių mane išmesk, ištaisyk klaidą, bet žaidimas geras 👍 skiriu jums penkias žvaigždutes.
Šis žaidimas yra geras, bet man užtrunka daug laiko, kol gaunu monetas, todėl norėčiau, kad jie surinktų monetas ir skrynias. Taip pat noriu transporto priemonės režimo, kad galėtumėte važiuoti su kitais vaikinais automobilių lenktynėse miške ir dykumos. Ir aš noriu, kad ten būtų saldainių planeta, nes turiu galvoje, kas gali būti geriau už nulinės gravitacijos planetą, pagamintą iš saldainių, tiesa?
Potencialiai tikrai įdomus žaidimas. Kol kas nuobodu. Varžovai bėga labai lėtai, todėl žaidimą labai lengva laimėti. Neužimti 1 vietos praktiškai neįmanoma. Iššūkio visai nėra. Oponentai yra tik procesorius ir tiesiog nueina nuo atbrailos. Tai turėtų būti internete su atsitiktiniais priešininkais.
Kaip ir visi šios įmonės žaidimai bei žaidimų parduotuvėje, tai yra skelbimų žaidimas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai braukti kairėn ir dešinėn, o 5 sekundžių trukmės bėgimo pabaigoje bus rodomas 30 sekundžių skelbimas, kurio negalite praleisti. Apskaičiuokite 1 min. skelbimų ir žaisdami 10 sekundžių. Ir įmonė neatsako į jokius komentarus, jos reklama uždirba pinigus, neturi jokio tikslo, kaip tik meluoti mums ir užsidirbti pinigų liūdnai, tikrai palaikyčiau įmonę, kuri išleidžia žaidimą be skelbimų.
1. Įdiekite žaidimą 2. Žaidžia 10 sekundžių mokymosi lygis 3. 30 sekundžių skelbimas 4. Pašalinkite žaidimą. Jei jums patinka daugiau skelbimų nei tikras žaidimas, tai jums idealus žaidimas!
Maniau, kad tai geriausias žaidimas. Skyriau šiam žaidimui 5 žvaigždutes, bet kai atidarysiu šį žaidimą, jis mane išmuš, išspręskite šią problemą. Žaidžiu su kitu telefonu, bet su šiuo telefonu jis neveikia, išspręskite šią problemą.
Šis žaidimas yra labai įdomus, tačiau skelbimų kiekis yra absoliučiai BEIEŠKAS. Man buvo liūdna, kai pradėjau žaisti ir supratau, kiek ten yra skelbimų, nes kitaip tai puikus žaidimas. Netgi ieškojau galimybės mokėti už jokių skelbimų, bet tokios nėra. Jei įveiksite lygį ir nuspręsite nežiūrėti skelbimo dėl papildomo grobio, vis tiek gausite skelbimą! Išinstaliavau dėl to.. Minusai šiuo atveju nusveria pliusus. Tikimės, kad „dev“ suteiks galimybę nepirkti skelbimų arba sumažinti skelbimų skaičių.
Žaidimas yra nuostabus ir geros grafikos, tačiau pridėkite naujų vietų lenktynėms, o kai kurie žaidimo veikėjai turi ginklus, būtų geriausia, jei pasieksite ką nors ir galėtumėte pataikyti į jį ar jai turimu ginklu!
Neįtikėtina, kaip atrodo, kad žaidimas jūsų nekenčia ir bando jus nubausti skelbimais. Žaidimas yra šiek tiek įdomus, bet tikrai lengvas ir pasikartojantis jau po kelių lenktynių. Be to, mokama versija siūlo tik skinus ir nustoti mėtyti reklamas į veidą kiekvieną kartą įkvėpus, to nepakanka.
Geras žaidimas. Bet reikia daug dirbti. Žaidimas nereaguoja įpusėjus lenktynėms arba po vieno žaidimo. Išspręskite našumo problemą ir tai bus puikus žaidimas
Šis žaidimas suck.everyme gaunu balą ar turiu retą dalyką jį atima.Pataisykite tai, prašau.
Labai gražus žaidimas ir geras žaidimo ciklas. Tačiau nedėkite skelbimų į šiuos žaidimus, nes mums patinka šie žaidimai, o kai baigsime, tada pasirodo skelbimai ir pertraukia žaidimą, o mes prarandame. Taigi prašome pateikti, todėl ištrinkite visus skelbimus ir nepridėkite skelbimų būsimus žaidimus. Ačiū
Mylėk šį žaidimą. Turėjau jį mėnesį ir tai geriausias mano kada nors žaidęs parkour žaidimas. Kiti gali turėti skirtingas nuomones, bet tai yra geriausia. Puiki grafika, tačiau vieninteliai trūkumai yra per kietas apvalkalas ir daug žemėlapių bei skelbimų. Nepaisant to, puikus žaidimas.
Šis žaidimas puikiai tinka žaisti, tačiau viena problema yra ta, kad trūksta prisijungus prie interneto. Išspręskite šią problemą, nes žaidimas yra geriausias
Gana gerai, bet uh... Turiu daug problemų 1.Too Much AD If The Stages yra ilgiau serga, priimkite skelbimą kiekvienu etapu, bet tiesiogine prasme. Scena yra labai trumpa, lėktuvo režimas yra toks, kad yra WTV. 2. „Našumo gerinimas“ Sklandžiai žaidžia „Pokemon Unite Match“ 3 GB telefone. Labai atsilieka nuo parduotuvės ir parkūro lenktynių rungtynių. gero darbo madbox! 3.100 IQ Bots tiesiogine prasme pamačiau, kad 3 robotai įstrigo. Geras AI ig. Taip pat pridėkite kažką panašaus į Super Race (ilgesnės lenktynės) 2 žvaigždutės. pataisykite šį žaidimą madbox.
Tai toks atpalaiduojantis žaidimas, puikus žaidimas klausytis muzikos ir tiesiog žaisti, nepiktnaudžiauti skelbimais ir apskritai puikus žaidimas, kurį žaidžiau keletą mėnesių ir vis dar įdomus puikus darbas.
Tai tikrai smagu, bet yra per daug skelbimų
Įdomus žaidimas, žaidžiamas jau apie 2 mėnesius, BET vakar nustojo veikti. Nebėgs. Ar buvo atnaujinimas ar kažkas? Jis nebekraunamas, tiesiog sustoja po gamintojo logotipo pradžioje (MadBoX) ir pakimba...
Šis žaidimas yra paprastas ir šaunus, man patinka veikėjų judėjimas. Mano patarimas – galbūt būtų šaunu, jei vėl pridėsite daugiau judesių ir charakterio odą, o man patinka beskonis ir žudiko oda. Tęskite gerus darbus 👍
Man liūdna, kokie godūs kai kurie žmonės. Tarp kiekvieno žaidimo pridedama 30 sekundžių. Be to, žaidimas nėra toks geras. Tai netikras atsilikęs kelių žaidėjų žaidimas! Prašome neįdiegti šio baisaus laiko švaistymo
Tikrai smagu. Reklamos yra šiek tiek erzinančios, bet valdomos. Būtų gerai, kad be klasikinių ir kasdienių lenktynių būtų įvairių rūšių. Galbūt lobių ieškojimo lenktynės ir geriausių lenktynių įveikimas, kurių metu lenktyniaujate su savo ankstesniųjų dešimtuku viename žemėlapyje. Tiesiog idėja.
Pasidaro gana nuobodu. AI lygis išlieka toks pat, taip pat nėra daug etapų. Negalite turėti internetinio ryšio arba žaidimas po kiekvieno etapo pasieks jums skelbimą. Nėra kelių žaidėjų, negalite pristabdyti arba tiesiogine prasme nieko daryti, jei įžengėte į sceną. Norint grįžti į pagrindinį meniu, žaidimas turi būti uždarytas. 1 atsitiktinė kosmetika kainavo 1000 monetų, o tai yra daug, turint omenyje, kad po 100 etapų gavau apie 1,5 tūkst. Man labai patinka koncepcija, bet joje trūksta daug dalykų.
夕暮れ 3: 伝説の遺産 アドベンチャー fesn
Parkour Race - FreeRun Game Sportovní zsp
Man patinka žaidimas, bet norėčiau pamatyti iššūkius ir daugiau panašių į begalinį žaidimą, kad pamatytume, kiek laiko galime nuveikti nenukrisdami ir nesugadindami. btw, kai pamačiau skelbimą snapchat, iš karto pagalvojau apie veidrodžių kraštą
Jis veikė pirmas kelias lenktynes, o po to, kai tik baigiate lenktynes, jis užšąla ir negali tęsti net pažiūrėjus skelbimą. Labai erzina
Žaidimas mane nuolat išstumia iš žaidimo. „Deja, stovėjimo aikštelės lenktynės sustojo“ pataisykite tai, ji prasidėjo praėjus kelioms dienoms po to, kai ją įdiegiau. Gal maždaug prieš savaitę. Viskas, kas susiję su žaidimu, yra gerai, aš tiesiog galiu žaisti tik apie 2–3 lygius, kol būsiu išspirtas.
Tai smagu, lengva ir kvaila tuo pačiu metu. Tai smagu, nes atsipalaiduoja. Tai lengva, nes jūs visada prieš kompiuterio personažus. Ir kvaila, nes kartais atrakinant veikėjus nepavyksta peržengti 98 procentų. Taip pat manau, kad turėtumėte matyti, kiek procentų žmonių sumušate, kai gaunate personažus.
Žaidimas yra gana geras, bet po kurio laiko jums bus nuobodu ir kiti žaidimai
Mėgstu žaidimą... Bet jam reikia atnaujinimo, pavyzdžiui, naujų apvalkalų, kad būtų atrakinti iššūkiai ir daugiau atnaujinimų, tikrai smagu, bet reikia daugiau dalykų, dažniausiai reikia atnaujinimo.
tai geriausias parkour žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Jei pastatytumėte daugiau informacijos apie pastatus, būtų daug vėsiau ir pridėtumėte naktinį režimą su apšvietimu ant pastatų, kad žaibo pėdsakai būtų daug aiškiau matomi. tikrai myliu šį žaidimą
žaidimas turi potencialo, bet jis per lengvas, jūsų varžovai laukia jūsų, kai atsiliekate. Geriausia dalis yra kasdieninės lenktynės, tačiau tai vis tiek nuvilia. Žaidimo valdymas nuostabus, bet to nepakanka.
Valdikliai yra šiek tiek gremėzdiški, keisti ir nekontroliuojami, bet tikriausiai dėl to tai sunku. Taigi geras darbas Madbox.
Pati programos idėja yra tinkama, tačiau žaidimo veikimui trūksta sklandumo ir našumo, kaip reklamuojama. Žaidimas atrodo nuobodus, be jokio iššūkio valdymui. Paprasti valdikliai gali būti linksmi, tačiau nepadidinus žaidimo ir nesuteikiant žaidimui tam tikros pakartojimo vertės, neverta išlaikyti žaidimo ilgainiui.
Nuoširdi nuomonė: geras žaidimas! Pamačiau priedą, kad tai dar vienas sukčiavimo žaidimas. Techniškai tai yra, bet su savo sukimu! Nuostabus meno stilius ir labai paprastas! Kai kurie dalykai, kuriuos jie galėtų dirbti, yra tokie, kaip nereikalingos reklamos ir garso pridėjimas. Reklama labai erzina. Ypač kai bandoma atsiimti atlygį. Užuot visur dėję priedų, pabandykite dirbti su garsu, atlygio sistema ir charakterio tinkinimu. Bet apskritai sklandus paprastas žaidimas.
Tai geriausias visų laikų žaidimas, o geriausi žemėlapiai yra geriausi ir viskas
Ne. Tiesiog ne. Kur man pradėti? Skelbimai yra po KIEKVIENO LYGIO. Tai blogiau nei Voodo sukurti žaidimai. Atėjo iki taško, kai aš išmokau spustelėti daugiau monetų parinktį. Ir tada tu nieko su jais nepadarysi. VISĄ ŽAIDIMĄ NĖRA KO PIRKTI. Ir jokiu būdu negalima „išpirkti“ skelbimų. Aš turiu galvoje, jūs norite pinigų, aš žinau, bet TAI JUOKINGA. Ir tada valdikliai. Jei žiūrite anonsą, atrodo, kad braukite aukštyn, norėdami šokinėti, žemyn, norėdami riedėti ir pan. Bet ne. Tai automatinis šuolis. PAŠALINTI DABAR
tai puiku, aš nežinau, kodėl čia tiek daug neapykantos, mane trikdo tik delsimas. Be to, jei nenorite jokių skelbimų, tiesiog išjunkite „Wi-Fi“, tai nėra sunku
Labai smagus ir įtraukiantis žaidimas, rekomenduoju. Tačiau žaidimų lygiai pradės kartotis ir po kurio laiko žaidimas gali tapti gana erzinantis.
Man patinka žaidimas!! Vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad noriu daugiau triukų ir daugiau vietų bėgti. Ar galite tai padaryti, prašau? Ačiū. Taip pat galite sukurti begalinį režimą ir pauzės mygtuką ⏸️
Atsisiųskite the.mod šiame žaidime
Žaidimas geras, bet mano telefonas labai vėluoja ir stringa
Gero laiko žudikas. Kaip ir dauguma tokių žaidimų, galiausiai prarandate susidomėjimą. Peršok čia, šokink ten ir tikiuosi, kad nesusigadinsi. Gero laiko žudikas. Pagrindinė grafika ir tinkamas žaidimas.
Parkour Race - FreeRun Game Sport ytk
Tai smagu, bet galite žaisti tik neprisijungę. Kodėl? Po to, kai peržiūrėjau ir kitus žaidimus. Taip pat. Daugelis. Skelbimai. Jūsų žaidimo neverta žaisti dėl skelbimų kiekio jame! Aš esu už DE palaikymą, bet jūs ne vienintelis tai darote.