Post by tighhotpdarelar on Feb 23, 2022 14:04:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja trikdžių žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Aš tikrai myliu šį žaidimą, iš pradžių buvo sunku, bet man patiko jį žaisti... tai mano mėgstamiausias žaidimas. Aš nesunkiai sužinau, kaip tai veikia, bet kartais pralaimiu, bet kartais laimiu.. Tikiuosi, kad jis turės atnaujinimų, todėl vaizdo kokybė bus geresnė, nes tai visada pradžiugino mano dieną
Tai puikus laiko gaišimas ir tokios kūrybingos kortos, tačiau rungtynių sudarymas kartais gali būti siaubingas, kartais varžovas yra per didelis lygis arba jie turi kortas, kurių negalite gauti žemesnėje arenoje, tai taip pat yra daugybė kitų problemų.
Lithuania : Top Clans - Deck Shop
Puikus žaidimas, kai neturi ką veikti. Vyksta vidutinio tempo, o režimai tikrai įdomūs. Tai pagrįsta įgūdžiais, nes nėra nieko, kas būtų nepasiekiama skirtingiems žmonėms.
labai ilgai zaiziu apie 2 metus jau ir dabar man neleize visai
Etiketė: clash royale klaida. ... Ši klaida, su kuria susiduria „Clash Royale“ žaidėjai prisijungdami prie ... „Android Tinder“ klaidos ir sprendimai.
Infinitode 2 — нескінченний Tower Defense Стратегії hill
Šis žaidimas turi problemų.
Visi siuskites si zaidima jis tiesiog nerelus :-) as jau 4 ARENOJE ir turiu geru kortu ! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Turėjau pakeisti savo apžvalgą dėl to, kaip juokingi žmonės darosi vien dėl to, kad jie mėgaujasi žaidimu, mačiau vieną vaikiną sakant, kad clash royale tyčia klaidingai spusteli, kad pralaimi -_-, taip pat kartais jūsų priešininkas gali turėti aukštesnius kortų lygius. bet galiausiai taip pat nustosite skųstis ir mesti, jei tik visą laiką skųsitės.
Žaidimas sukelia priklausomybę, tačiau akivaizdu, kad kai kurie oponentų žaidėjai pasirenka kitą veikėją greičiau nei jūs. Pavyzdys, paskutiniame žaidime, kurį žaidžiau, opozicija turėjo 4 simbolius prieš mano 2 su 1 lygiu 8, 2 5s ir 1 4. Ar tai daroma, kad nelaimėtumėte per daug žaidimų iš eilės? Be to, nuolat žaisti kitus aukštesnius lygius yra šiek tiek juokinga. Išskyrus tai geras žaidimas. 👍
Žaisk žaidimą Clash Royale Online nemokamai FunnyGames svetainėje! Nereikia nieko siųstis – šį internetinį žaidimą galima žaisti naršyklėje!
Nuostabus žaidimas, kurį smagu žaisti, bet žinote, kaip ištrūkti iš baisaus miesto. Žinokite, kaip galite tai išspręsti, ir aš žinau, kad tai tikriausiai yra mažiausiai jūsų rūpesčių, bet beveik neįmanoma išeiti iš baisaus miesto. Aš kovoju prieš žaidėjus su daug aukštesniu lygiu ir geresnėmis kortomis. Žinokite, kaip jūs tai išspręstumėte, bet iki tol liksiu su 3 žvaigždutėmis
40 geriausių „Multiplayer“ žaidimų, skirtų „Android“ ir „iPhone“
Kūrėjai yra kažkur kitur, ir tai yra vienas „supercell“ žaidimas, turintis milijoną problemų. Kur yra tinkami nervai? Kūrėjai daro „žaidėjų palaikančius atnaujinimus“, o tai, manau, yra dar vienas būdas pasakyti: „Ei, jei išleisime leidimą su kosmetika, kuri gali padidinti žaidėjo skaičių per dvi sekundes, gausime daug daugiau pinigų!!!!“😹😹 😹😹🗿Ir kokios įgūdžiais pagrįstos piršlybos, kaip prasminga suderinti žaidėjus su tuo pačiu karaliaus bokšto lygiu. Kodėl kūrėjai negali naudoti kortelės lygio vidurkių?
Blogiausias žaidimas pasaulyje
Clash Royale रणनीति zyt
Man labai patinka šis žaidimas, bet arenoje12 jis yra sunkus ir jie visada naudoja gėjų denius
Skrynioms atidaryti reikia amžinai
2,5 žvaigždutės. Esu ilgametis gerbėjas ir žaidėjas. Pastebėjote algoritmus, kas ir kada jus prilygsta mūšiui - žaiskite daugiau per trumpą laiką, pralaimėsite - padarykite trumpą pertrauką ir vėl prisijunkite. Ir jei neišleisite pinigų programoje, jums niekada nepasiseks kiek jūs darote, nei tada, kai išdėstote $. Be to, kūrėjai – sezono iš naujo nustatymai yra juokingi. Bandymas išlaikyti žaidėjus žaidime ar išleisti daugiau pinigų yra juokingas. Žaidžiu taip ilgai, esu nuoširdžiai nusivylęs ir atsisakau išlaidauti.
Labai geras žaidimas!
Clash Royale Stratégiai játékok cetz
Absoliutus gobšus žaidimo pinigų griebimas. Kai pirmą kartą tai gavau, buvau priblokštas, kaip tai nuostabu. Tai buvo originalus konkurencinis žaidimas su smagia ir unikalia mechanika. Tačiau kai pradėjau vis labiau progresuoti, supratau, kaip nesąžininga paprastam žmogui iš tikrųjų progresuoti ir laimėti šiame žaidime. Šį žaidimą sužlugdė akivaizdus mokėjimas, kad laimėtų rinkodarą, todėl dauguma žaidėjų, tokių kaip aš, turėjo iš tikrųjų mokėti pinigus, kad galėtų šiek tiek į priekį. Šis žaidimas turėjo tiek daug potencialo.
Sugadintas tinklo kodas, leidžiantis vienpusį nesąžiningumą dėl to, kad žaidėjai neblokuojami į atitinkamas šalis. Žmonėms iš kito lygio arenų leidžiamos aukštesnės kortelės, leidžiančios nepirkti mikro transakcijų (pastaruosius mėnesius buvau įstrigęs 4 arenoje dėl aukštesnių lygio kortelės, aš neturiu skaitiklio; kortelių, kurių aš negaliu pasiekti be monetų, šlifavimas, mikrotransakcija, kuri savaitės laiką pagreitintų minutėmis)
Cbb
Siaubingos rungtynės, pakopos. Ptw šiukšlės. Jei norite sušvelninti savo gyvenimą nuo to, kad dėl nesąžiningo algoritmo įstrigtumėte ant lygių, kuriuos kažkas pranoktų, bet kokiu atveju švaistykite laiką. Be to, visi naudosis tuo pačiu deniu, nebent sumokėjo ar negyvena. Taip pat juokinga laukti dienų, kol atrakinsite krūtinę, kad progresuotumėte.
Clash Royale Παιχνίδια στρατηγικής mnfr
Kruopščiai pagalvojęs, atvirai pasakysiu, kad tikras šio žaidimo smūgis yra tas, kad būsite suporuoti su žaidėjais, kurie yra aukštesnio lygio, todėl galiausiai turite stipresnes kortas. Tai priverstinis praradimas, kad ir ką darytumėte. Jei tai ištaisyta, tai puikus žaidimas.
Clash Royale Strategy ayg
Aš nekenčiu šio žaidimo, turiu 4 tūkst. trofėjų, bet negaliu laimėti, nes visi turi legendų, tokių kaip motina ragana ir jos už i, ir jos užmokestis laimėti
Smagu, kol pralaimi visas rungtynes dėl kortelių, kurių neturi, kurios patenka tiesiai į tavo bokštus ir negali būti sugadintos, kol jos ten nepateks, jei išvis. Vienu metu į vieną bokštą gali nusiųsti goblino statinę, kalnakasį ir burtus, nėra pusiausvyros, strategijos ar įgūdžių. Geriausių žaidimo kortų eliksyro kaina yra per maža ir leidžia viso žaidimo metu siųsti tas pačias 3 korteles. Nebent jūsų priešininkas turi tas pačias kortas ir strategiją, jūs laimite net nereikės kovoti.
Apskritai tai gana tinkamas žaidimas, tačiau dėl jų žaidimas pasiekia tašką, kai reikia skirti lėšų, kad galėtumėte žaisti. Laisvas žaidimas nebėra tinkamas pasirinkimas, o vien mūšio perdavimo vargu ar pakanka.Atnaujinimas po to, kai apgaudinėja mus išleisti visą auksą ir atsitiktinai atnaujinti kortas visoje kolekcijoje, o ne išsaugoti jas tikrosioms kortoms, kurias norime atnaujinti, įskaitant visų mūsų laukinių kortų naudojimą, ilgą laiką žaidėjus labai vargina.
Buvau Daėjęs iki Pekka Playhouse,Užstrigau ,Nes Nė 1$ Neišleidau.Moralas: Jei Nori Būti Geras Žaidėjas,Neišleidęs Nė 1$,Tai Siuskis Bet Kurį,Bet Ne Šitą Žaidimą.O Šeip,Žaidimukas Fainas,Jei Nebūtų P2dW (Mokėk,KadW) Būtum Profas) Ir Chestai Ne ilgai Rakinami Būtų,Duočiau 5 Žvaigždes.Geras,Bet Iki Rimto Sudominimo Dar Labai Toli...
Kaip nulaužti Clash Royale su Lucky Patcher
😀
Clash Royale apžvalga - Kitas galutinis mobilusis žaidimas
Keturi nes man sitas zaidimas sunkus i siaip geras geimas
Šis žaidimas stabdo jis dabar stabdo nepataria siūti jis apgaulingas atidaro leidžia neleidžia
Kingas8.